bilrengøringsprodukter

Køretøjsspecifikation er et monstrøst emne og har ført til, at vi har lavet et enormt udvalg af opremsende artikler til hengivne og køretøjsejere over hele planeten. Vi elsker køretøjer lige så meget som dig, og det betyder, at vi elsker at lave utroligt stof for at hjælpe dig med at passe på og beskytte dit køretøj. Vi taler med en del af universets bedste detailhandlere og bringer deres tips og vejledning til dig gennem vores virkelighedsdrivende specificerende online-tidsskrifter. Se på gaver om, hvordan komplet malingsmiddel som en del af gør-det-selv-bilpleje, hvordan man påfører laksikring og voks, eller undersøg det bedste indeni med angivelse af tips og vejledninger, så inde i dit køretøj minder mere om en kongelig bolig end et almindeligt køretøj.

Hvis dine bilvaskeapparater til hjemmet har brug af flydende opvaskemiddel fra køkkenet, gør du alt forkert. Synthetic Guys’ bilvask fjerner snavs og snavs med en pH-ikke-partisk opskrift, der er beskyttet på alle overflader af Bilvask dit køretøj. Den har en skummende specialist til de største bobler og en ny duft af honningdug. For at forpligte det rigtige rengøringsmiddel til bilvask, vil du virkelig have det rigtige rengøringsinstrument. Chemical Wash-handsken renser effektivt dit køretøj uden at ridse din maling. Den er lavet af et ekstravagant, delikat og fastholdende mikrofibermateriale og er mere ligetil at kontrollere end et håndklæde.

 

Voksning af dit køretøj med konventionel limvoks kan være en lang og monoton interaktion. I tilfælde af at du har brug for sikkerheden og gnistret fra voks på ingen tid, kan 303 Touchless give det. Sprøjtet bruger en SiO2-base (siliciumdioxid) til at gøre en hydrofob og UV-obstruktion på maling, og den er desuden beskyttet til brug på vinduer og hjul. Det gjorde mit køretøj skinnende, glat og frastødende vand længere end andre vokstyper, jeg har brugt.